Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zac Efron "aputestétől" felrobbant az internet – fotó

Zac Efron "aputestétől" felrobbant az internet – fotó

Színes

Zac Efron "aputestétől" felrobbant az internet – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 06:06

Zac Efron már nem az a kigyúrt szépfiú, mint amilyen még a High School Musical-ben vagy a Baywatch-ban volt, de így sincs semmi oka panaszkodni.

A 32 éves Zac Efron a legtöbb ember előtt úgy jelenik meg, mint a High School Musical-filmek szépfiúja vagy a Baywatch „izomgyurija”. Utóbbi forgatása előtt keményen kellett dolgoznia ahhoz, hogy Dwayne Johnson mellett ne tűnjön egy nyeszlett kisfiúnak. A színész elmondása szerint nagyon nem szerette azt a testalkatot, és megfogadta, hogy soha többet nem fogja így kigyúrni magát.

Zac Efron-t most a Netflix doku-reality showjában, a Down to Earth with Zac Efron-ban láthattuk, amiben már egyáltalán nem úgy nézett ki, mint az előző filmjeiben. Zac hosszú szakállat, és egy kis pocakot is növesztett; legalábbis ahhoz képest, ahogy eddig kinézett, ez mindenképpen hízásnak számít.

Mindenesetre így sincs semmi oka panaszkodni, bár sokan elkezdték ők cikizni az „aputeste” miatt, volt, aki szerint nagyon sok apuka komoly bajban lenne, ha ez lenne a sztenderd apatest, és ehhez kellene felzárkózni.

Zac Efron-t hamarosan a moziban is debütáló Scooby című animációs filmben hallhatjuk Fred hangjaként, de nemsokára bemutatják a Killing Zac Efron című sorozatát is, amiben egy alapfelszereléssel és egy túravezetővel él át számos kalandot, ami akár az életét is veszélyeztetheti. Korábban emiatt a projekt miatt kellett egy ausztráliai kórházba szállítani őt, mert a forgatáson vélhetően tífusz vagy hasonló baktériumfertőzés támadta meg a szervezetét.

Borítókép: Hollywood Reporter