Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emily Ratajkowski megint vadító, bikinis képpel ajándékozott meg minket

Emily Ratajkowski megint vadító, bikinis képpel ajándékozott meg minket

Színes

Emily Ratajkowski megint vadító, bikinis képpel ajándékozott meg minket

Színes

Baranyecz János 04:40

A fiatal modell továbbra is tudja, hogy mi kell a követőinek, hiszen egy laza tengerparti kiruccanást is igazán szexi, durva dekoltázst villantó képpel örökített meg.

A színésznői ambíciókkal rendelkező Emily Ratajkowski rengeteg embert meghódított már vadító kinézetével, és sokan tartják őt a világ egyik legszebb nőjének. A divatszakma is felfigyelt arra a csábító, de mégis törékeny kisugárzására, amivel példátlan hatást gyakorol a közönségre, így manapság ő számít az egyik legfoglalkoztatottabb modellnek.

Mivel a koronavírus-járvány miatt egy kicsit Emily Ratajkowski számára is megállt a professzionális élet, ezért kénytelen házilag megoldani a szinte kötelezőnek számító szexi fotókat, így természetesen kihasználta az alkalmat, hogy lőjön magáról egy dögös fotót a tengerparton.

Nem meglepő, hogy a végeredmény elképesztő lett, hiszen az egy ideje már szőke hajtincsekkel tündöklő híresség hatalmas dekoltázst fedett fel egy apró bikiniben, szóval a rajongók elégedettek lehetnek, mivel Emily megint olyan képet rakott ki, ami feltüzeli az alapból szürke hétköznapokat.

Itt lehet megtekinteni a modell fürdőruhás kiruccanásáról készült fotót:

Borítókép: Emily Ratajkowski / Noam Galai / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP