promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski megint vadító, bikinis képpel ajándékozott meg minket
Borítókép:  Emily Ratajkowski / Noam Galai / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal modell továbbra is tudja, hogy mi kell a követőinek, hiszen egy laza tengerparti kiruccanást is igazán szexi, durva dekoltázst villantó képpel örökített meg.

A színésznői ambíciókkal rendelkező Emily Ratajkowski rengeteg embert meghódított már vadító kinézetével, és sokan tartják őt a világ egyik legszebb nőjének. A divatszakma is felfigyelt arra a csábító, de mégis törékeny kisugárzására, amivel példátlan hatást gyakorol a közönségre, így manapság ő számít az egyik legfoglalkoztatottabb modellnek.

Mivel a koronavírus-járvány miatt egy kicsit Emily Ratajkowski számára is megállt a professzionális élet, ezért kénytelen házilag megoldani a szinte kötelezőnek számító szexi fotókat, így természetesen kihasználta az alkalmat, hogy lőjön magáról egy dögös fotót a tengerparton.

Nem meglepő, hogy a végeredmény elképesztő lett, hiszen az egy ideje már szőke hajtincsekkel tündöklő híresség hatalmas dekoltázst fedett fel egy apró bikiniben, szóval a rajongók elégedettek lehetnek, mivel Emily megint olyan képet rakott ki, ami feltüzeli az alapból szürke hétköznapokat.

Itt lehet megtekinteni a modell fürdőruhás kiruccanásáról készült fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás