promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly döntést hozott a Jollyval való szakítás után Suzy
Borítókép:  Bence Barsony/Velve
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Suzy talpra tudott állni énekesnőként, de emiatt egy komoly döntést is meg kellett hoznia.

Jolly (Tarcsi Zoltán) és Suzy (Királyvári Zsuzsanna) a színpadon is egy párt alkottak, imádta őket a közönség, de előbbi úgy döntött, hogy szakít kedvesével, és külön utakon folytatja tovább. Suzynak egy teljes év kellett, hogy talpra álljon a dologból, és úgy, hogy közben gyermekük ebből semmit ne érzékeljen.

Suzy bár elvolt a családi gofrizóban, ahol érezte az emberek szeretetét, de szerinte azt nem lehet visszaadni, amit a színpadtól kapott. Vissza akart térni a zenei életbe, ami sikerült is neki, mivel kiadta első önálló dalát „Mulatnak a csajok” címmel, és hamarosan albumot is kapunk tőle.

Az énekesnőt sokan féltették, de úgy néz ki, hogy Suzy egykori párja nélkül is a felszínen tud maradni. Annyira jól mennek a dolgok, hogy nem is lesz ideje a vállalkozására. A Star Waffle névre keresztelt gofrizó és édességbolt nagyon sok embert vonzott, már csak az énekesnő személye miatt is, azonban Suzy úgy döntött, hogy le kell húznia a rolót, mert nem tud rá száz százalékosan összpontosítani.

„Az volt a célom, hogy biztos megélhetést biztosítsak a lányomnak és magamnak, hiszen nem tudtam, hogyan alakul majd a zenei pályám. A koronavírus- járvány persze nekem is keresztbe tett, de szerencsére hamar népszerű lett a környéken a bolt, így az újranyitás után sem volt okom panaszra. Időközben megállapodtam Tilinger Attilával, hogy nála folytatom a zenei karrieremet és ezzel a lehető legjobb döntést hoztam. A karantén alatt elkezdtünk egy önálló lemezen dolgozni, és szépen jöttek a fellépések is. Nekem minden hétvégén két-három bulim is volt. Hívtak kisebb lakodalmakra és születésnapokra, így egyre kevesebb időm lett a vállalkozásomra, mostanra pedig már egyáltalán nincs”

– mesélte a Ripostnak az énekesnő.

Suzy anno lenyilatkozta, hogy mindent sikerült rendbe tennie maga körül, és akár egy új kapcsolatra is készen áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás