promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brazil mérgespók került a népszerű áruházlánc banánjai közé
Borítókép:  Illusztráció / liberaldictionary.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két embert is kellemetlen meglepetés ért, mikor hazavitték a vásárolt banánt, hiszen az egyikük egy brazil vándorpókot, a másik pedig a petéit találta meg a csomagolásban.

A 24 írja a DailyStar cikke alapján, hogy az Angliában található Worcesterben történt egy nagyon durva eset, amitől valószínűleg rengetegen rettegnek Magyarországon is, hiszen hátborzongató az egész. Keeley Ballard és Geoff Greenwood egymástól függetlenül, ugyanabban a kinti Tescóban vásároltak, és mindketten hazavittek egy kis banánt – otthon viszont elég kellemetlen meglepetés érte őket.

Mikor Geoff kicsomagolta a gyümölcsöt, akkor vette észre, hogy a csomagolásban benne van egy különleges kinézetű pók, de már nem él, mivel valószínűleg az úton véletlenül összenyomta.

Azonnal szóltak is az áruháznak, akik szakértőkkel vizsgáltatták meg az ízeltlábú maradványait, és kiderült, hogy a világ egyik leghalálosabb mérgű pókja, a brazil vándorpók volt a család hívatlan vendége, szóval még jó, hogy nem történt tragédia.

Közben Keeley Ballard is észrevette a saját banánjain a pók petezsákját, ami nem kis riadalmat okozott, mivel ezek alapján megpróbált szaporodni.

A Tesco elnézést kért, és vizsgálatot indított a beszállítónál az üggyel kapcsolatban, hiszen ilyesminek nem szabadna előfordulnia. A mérgespók valószínűleg Costa Ricából utazott Angliába, mivel onnan származik az áru, és ott állítólag jellemző a vándorpók jelenléte, ami amúgy is szeret a banánfákon rejtőzködni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás