Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stohl Luca pucéran napozik – fotó

Stohl Luca pucéran napozik – fotó

Színes

Stohl Luca pucéran napozik – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 07:37

Pucéran napozott a kertjükben Stohl Luca. Legalábbis ezt sejteti az a fotó, amin úgy látszik, mintha csak egy szalmakalap lenne a gyönyörű műsorvezetőn.

A 27 éves Stohl Luca 2013-ban szerzett diplomát a Magyar Táncművészeti Főiskolán balettművészi szakon. A gyönyörű műsorvezető és táncművész mindig is odafigyelt az alakjára, bár nem is olyan rég olyan képet tett közzé az Instagram-oldalán, amin jó pár doboznyi pizza társaságában látható. De, ha Luca sokat eszik is, egyáltalán nem látszik meg rajta.

Bár Lucának nem szokása olyan pikáns fotókat posztolni, mint mondjuk Tóth Andinak, aki a legtöbb képén megvillantja a melleit. Legutóbb például a fiatal énekesnő a mellbimbóját is megmutatta országnak, és világnak.

Stohl Luca viszont nem szereti mutogatni magát, egyik friss képén is mindent elrejt, amit csak lehet, de az teljesen jól látszik, hogy legalább meztelen felsőtesttel, de talán teljesen pucéran napozik a kertjükben. Ezen a fotón ráadásul smink nélkül, egy természetes szépségként csodálhatjuk meg Lucát, ami szemlátomást a követőinek is elnyerte a tetszését.

„Szebb vagy smink nélkül (vagy minimális sminkkel)!”

– írta az egyik kommentelő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Life