promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen helyzetbe került Sebestyén Balázs
Borítókép:  Bouvet - Cafeblog
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs fizetés nélkül távozott egy benzinkútról, majd egyszer csak megjelentek nála a kút alkalmazottai.

Borzasztó kellemetlen helyzetbe került a minap Sebestyén Balázs, amiről a Rádió 1 hétfő reggeli adásában számolt be. A rádiós-, és televíziós műsorvezető a fiaival, a 11 éves Benettel és az 5 éves Noellel tért be egy benzinkútra, és megkérte a gyerekeket, hogy tankoljanak az autóba, amíg ő vásárol. Balázs végül 14 ezer forintot fizetett a kúton. A történet azonban itt nem ért véget. Mint kiderült, sokkal többet kellett volna fizetnie a tankolásért.

„Olyan nagy volt az összeg, hogy azt gondoltam, Beni belerakott ötezret, aztán megunta, visszaakasztotta a helyére a pisztolyt, mondván: „ez dög unalmas”, és visszaszállt a kocsiba”

- elevenítette fel az eseményeket Balázs, aki nagyon meglepődött, mikor a benzinkút alkalmazottai az otthonánál csengettek, és jelezték, hogy vissza kellene mennie kifizetnie a tankolást.

Mint kiderült, még 32 ezer forintot kellett kiperkálnia. Balázs szabadkozott, hogy esze ágában sem volt ellógni a fizetést, de a benzinkutas megnyugtatta, hogy ők is hibáztak, mert nem kérdeztek rá, hogy volt-e tankolás. Hogy ne furdalja a lelkiismeret, a műsorvezető végül ezer forint borravalót is adott az elmaradt összeg mellé.

„Szerencsére egy közeli benzinkútnál történt a dolog, ahová gyakran járunk. Teljesen jogosnak tartom, hogy utánam jöttek és kifizettették velem a tankolást, de tény, azért eléggé meglepődtem, amikor egyszer csak becsengettek hozzánk délután. Kellemetlen helyzet volt, de örülök, hogy megtaláltak és nem a benzinkutas béréből vonták le a tankolásom árát”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás