promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló: felismerhetetlen lett az egykori tinisztár – kép
Borítókép:  Nick és Aaron Carter / Frazer Harrison / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Backstreet Boys énekesének öccse, Aaron Carter nagyon aggasztó dolgokat csinált az utóbbi időszakban, most pedig elég meghökkentő kinézettel rukkolt elő.

Aaron Carter mindig is bátyja, Nick árnyékában élt, aki a Backstreet Boysnak köszönhetően villámgyorsan világhírű lett. A zsarnok producerek az öcsikéből is megpróbáltak kisajtolni egy kis pénzt, így a fiatal popsztár már tíz évesen a színpadon csábítgatta dalaival a kislányokat. Végül, ahogy várható volt, a sorstársaival együtt ő is eléggé lecsúszott, és határozottan rémisztő dolgokat csinált.

Elképesztően lefogyott; többször is bajba került a drogok miatt; arctetoválással sokkolta rajongóit; meg akarta késelni Nick terhes feleségét; idén márciusban meg elkezdett magáról meztelen képeket árulni a neten, miközben persze a haldokló zenei pályafutását is próbálja egyengetni.

Most pedig szinte felismerhetetlenné tette magát, mivel egy teljesen új külsőt mutatott be, ami olyan, mintha Tekashi 6ix9ine ihlette volna – hiszen itt is a színkavalkád, illetve az apró, fonott tincsek uralják a tetkókkal tarkított fejét.

Lehet, hogy ezzel akarja jelezni az egykori tinisztár, hogy ő is rapper lesz, hátha akkora sikert ér el, mint akiről a megjelenését koppintotta? Bárhogy is legyen, itt lehet megtekinteni Aaron Carter jelenlegi alakját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás