promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját a világnak
Borítókép:  Rubint Rella offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem először, és nem is utljára. Rubint Réka unokahúga bikinire vetkőzött a Balatonnál.

Tombol a nyár, és hála égnek a járvány is visszaszorult annyira nálunk, hogy be tudjuk támadni a strandokat. A meleg miatt a sztárok is bikinire vetkőznek, és persze igyekeznek növelni a követőtáborukat, hogy ezeket a fotókat Instagramon is megosztják. Annyi a fürdőruhás kép, hogy van miből válogatni a villantások közül.

Rubint Rella közben le se tagadhatná, hogy Rubint Réka unokahúga. Rellának a sport a mindene: kilenc évig versenyszerűen kézilabdázott, négy évig úszott és a táncparketten is kipróbálta magát. A kézilabdának egy térdsérülés sajnos véget vetett, de Rella utána az aerobic felé vette az irányt. Végül ez is lett az a sport, ami meghatározta az életét.

A fitneszedző egyértelműen nagyon odafigyel az étkezésére és az alakjára. Rella egy kis hajókázásra indult a Balatonnál, és megmutatta bomba alakját az Instagramon a követőinek, akik természetesen az állukat keresgették a földön.

A fiatal szépség valóban nagyon szexin és lehengerlően néz ki, és ahogy látjuk, már a nyári színe is kezd elég jól alakulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás