Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Noszály Sándor egy háromgyermekes anyát szeret

Noszály Sándor egy háromgyermekes anyát szeret

Színes

Noszály Sándor egy háromgyermekes anyát szeret

Színes

TK 10:10

Úgy tűnik, hogy az egykori kitűnő teniszjátékosra, valamint a Nagy Ő szereplőjére, Noszály Sándorra rátalált a szerelem.

A Bors vette észre, hogy Noszály Sándor, és Páll Orsi, a Pole Dance Fitness Tánciskola alapítója, és vezető tanára egy párt alkot. A szerelmesek ugyanazt a képet posztolták Instagram-oldalukra, az alábbi szöveggel:

„#szercsilavcsi”.

A lap szerint a pár már jó ideje együtt van, ám csak most vállalták fel kapcsolatukat a világ elől.

A közös fotót ide kattintva láthatod!

Az egykori kitűnő teniszező 2010 óta az Egyesült Államokban élt, ahol sztárok teniszoktatója volt, de egy kozmetikai vállalkozást is alapított. Magyarországra csak ritkán utazott, akkor is kislányát, Szonját, kereste fel. Pár hónappal ezelőtt aztán végleg hazaköltözött, ugyanis az egyik legjobb magyar teniszező, Balázs Attila edzője lett.

#standuppadle#balaton#summervibes#fun

A post shared by Noszaly Sandor (@noszaly) on

Páll Orsi, mint korábban írtuk, egy tánciskola vezetője, emellett pedig három gyermek édesanyja: egy kisfia és ikerlányai vannak – állítja a lap. A tánc tölti ki az életét, hiszen több mint tíz éve foglalkozik rúdtánccal, 2012-ben Európa-bajnoki második lett a profik kategóriájában, emellett elismert nemzetközi rúdsportbíró is.

A lap megkereste Noszály Sándort és Páll Orsit, akik a közös fotón kívül nem akartak többet nyilvánosságra hozni a kapcsolatukról.

Borítókép: Noszály Sándor. Forrás: Instagram.