Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Timi elárulta a tökéletes alakjának titkát

Vajna Timi elárulta a tökéletes alakjának titkát

Színes

Vajna Timi elárulta a tökéletes alakjának titkát

Színes

Baranyecz János 13:13

Sok embert érdekel, hogy vajon mitől van ilyen bomba formában Vajna Tímea, és most megkaptuk tőle az aggodalmat keltő választ.

Andy Vajna özvegye, Vajna Timi még most is sokszor szomorkodik egykori szerelme elvesztése miatt, és azt is elárulta, hogy elég sötét gondolatai szoktak támadni, mikor túlzottan elragadja őt a keserűség. Ettől függetlenül van, mikor élvezi az életet, a napsütést, és megoszt a rajongókkal pár szexi képet magáról, amivel természetesen rendesen feltüzeli az embereket.

Vajna Tímea igazán remek formában tartja magát, amit pár edzős videóval is demonstrált, a Bors szerint viszont kapott pár negatív kommentet, hiszen például azt vágták a fejéhez, hogy neki nagyon könnyű, mivel nincs semmi dolga, és így van ideje egész nap mozogni. A híresség meglepő módon reagált erre, és elárulta a titkát.

„Nem szoktam sajnos, ez csak a nem evés eredménye”

– írta Vajna Timi.

Ez viszont aggodalomra adhat okot, hiszen úgy néz ki, hogy az özvegy éhezéssel érte el a jelenlegi kinézetét, és nagyon kevés étel jut a szervezetébe, ami egészségtelen, és igen komoly bajokhoz vezethet. Vajna Tímea valószínűleg jobban fogja érezni magát, ha a koronavírus-járvány után végre minden visszatér a régi kerékvágásba, és akkor jó eséllyel az étkezése is normális lesz.

Borítókép: Vajna Tímea / via hirozon.info