promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila vallomása: „Harminc éve táltos vagyok”
Borítókép:  Pataky Attila / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Edda Művek frontembere, Pataky Attila mondott már furcsa dolgokat az évek alatt, és most ismét sikerült meglepnie közönséget.

Az ország egyik legismertebb énekhangjával rendelkezik Pataky Attila, aki az Edda Művek nevű legendás zenekarával már számtalan örökérvényű slágert készített a hűséges rajongók számára. A híresség most lett 69 éves, a Bors pedig arról ír, hogy nem csupán a szexre emlékezteti őt ez a szám, hanem komoly tervei is vannak, hiszen családjával, és hasonló gondolkodású barátaival is megünnepelik a jeles napot.

Az utóbbi bulival kapcsolatban is mondott pár érdekességet Pataky Attila, akiről már jó ideje tudni lehet, hogy hisz a spirituális dolgokban. Szereti az olyan emberek társaságát, akik szintén így élnek, most pedig többek között az is kiderült, hogy ő már több évtizede táltos.

„Régi bölcsesség, hogy a családunkat kapjuk, a barátainkat azonban választjuk. Ez az én kis spirituális köröm hasonló gondolkodású emberekből áll. Aki ismer, tudja, hogy harminc éve táltos vagyok. Ezek az embe­rek a régi, történelmi időkben nagy tiszteletnek örvendtek, gyógyítók és papok voltak, akik kapcsolatban álltak a szellemvilággal. Ebből tanultam, illetve tanultunk meg mi is sok mindent, amitől egy sokkal teljesebb képet kaptam a világról. A bulit persze nem úgy kell elképzelni, hogy szellemet idézünk vagy lebegünk a föld felett, inkább egy finom házi pálinkáé lesz a főszerep”

– mesélte Pataky Attila.

Ezek alapján tényleg egy különleges kis összejövetelről van szó, ahol az énekes állítása szerint ugyan nem kell „repülésre” számítani, de azt sem mondta, hogy ki van zárva a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás