promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith felesége félrelépett, ráadásul az ő beleegyezésével?
Borítókép:  Jada Pinkett Smith és Will Smith / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas a botrány Will Smith körül, hiszen egy August Alsina nevű előadó azt állítja, hogy évek óta viszonya van a sztár feleségével, ráadásul nyíltan.

Will Smith és Jada Pinkett Smith 1997 óta élnek boldognak tűnő házasságban, és két gyermekük született – Jaden és Willow. A kapcsolatuk mindig is pletykák tárgyát képezte, hiszen többször is olyan dolgokat mondtak, ami alapján ők már inkább őszinte partnerek, mint szerelmesek, és ezt egy most felröppent hír is alátámasztja, ami elég nagy balhét okozott a világsztár életében.

A Blikk írja, hogy egy 27 éves, August Alsina nevű énekes komoly vádakkal állt elő, hiszen elmondása szerint az utóbbi években ő volt Jada Pinkett Smith szeretője, ráadásul úgy, hogy Will Smith is áldását adta a dologra.

Állítólag Jaden barátjaként már 2015 óta nagyon jóban van az egész családdal, és közös nyaraláson is voltak Hawaii-on. Ő úgy gondolja, hogy nem csinált semmi rosszat, és ez nem megcsalás, vagy hűtlenség, hiszen nem egy titkos félrelépésről van szó, hanem Will Smith is benne volt a döntéshozásban.

August Alsina azt is megemlítette, hogy nem azért hozta nyilvánosságra ezt a dolgot, mert bárkinek is ártani akarna, hanem a barátai elvesztése és az elszenvedett anyagi károk miatt szerette volna tisztázni a helyzetet – mivel amúgy az egész Smith családot imádja.

Ez elég furcsán hangzik, ráadásul a színésznő sajtósa is nagy erőkkel tagadja a viszonyt, és egyenesen hazugságnak nevezi a fiatal férfi szavait. Így még kérdéses, hogy pontosan mi is az igazság, de mindenesetre meglepően gyorsan terjedt el ez a pletyka, ami aggodalomra adhat okot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás