promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly műtét vár Rékasi Károlyra
Borítókép:  Rékasi Károly / via acnews.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt Bartha Zsoltjaként ismert Rékasi Károly öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet, ami miatt még most is nagyon szenved.

Rékasi Károly már 1998 óta alakítja az RTL Klub sikersorozatában a dörzsölt, nem éppen a jóságáról híres Bartha Zsoltot. A rajongók már szinte el sem tudják képzelni nélküle a Barátok köztöt, pedig elég megterhelő a színész számára a munka, mióta öt éve motorral közlekedett Budapesten, és ugyan nem követett el szabálytalanságot, mégis elütötte őt egy autós a kereszteződésben.

A Blikk írja, hogy a híresség súlyosan megsérült, és egy azonnali életmentő operációnak köszönheti az életét. Már tízszer műtötték, de az állapota még így sem túl jó, a nézők pedig csupán annyit vesznek észre ebből, hogy sántít. A háttérben viszont komoly fájdalmai vannak Rékasi Károlynak, és sűrűn le kell ülnie, ami a Barátok közt forgatásán nagy türelmet kíván, és ezt szerencsére meg is kapja a kollégáitól.

Kiderült, hogy Rékasi Károlyra egy igen nagy beavatkozás vár, hiszen csípőprotézisre van szüksége.

A színész már a színháznak is búcsút mondott a sérülései miatt, és ezt a beavatkozást már jó ideje halogatja, hiszen nagyjából fél évig nem tudna utána dolgozni, ez pedig hatalmas bevételkiesést és rengeteg fájdalmat jelentene, amit most nem tud bevállalni.

Rékasi Károly elárulta, hogy folyamatosan masszírozzák az izmait, és rehabilitáció nélkül egy percre sem tudna kamerák elé állni. Magasított talpú gyógycipőt visel, és aszimetrikussá vált a csípőcsontja, ezért is kell neki a csípőprotézis.

„Gyakorlatilag egy 80 éves, rokkant testben érzem magam”

– mondta az amúgy 58 esztendős Rékasi Károly, aki elvileg nem akar már tovább motorozni.

Négy és fél évig húzódott a színész balesetének büntetőpere, ahol jogerős ítélet alapján a gondatlanságból elkövetett, maradandó sérülést okozó közúti baleset elkövetője pénzbüntetést kapott, de nem vették el a jogosítványát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás