Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kamarás Iván: „Átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors”

Kamarás Iván: „Átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors”

Színes

Kamarás Iván: „Átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors”

Színes

Baranyecz János 18:48

Rengetegen tartják az ország egyik legszexibb színészének Kamarás Ivánt, és most kiderült, hogy ez sokáig elég nagy terhet jelentett számára.

Kamarás Iván jó ideje a hazai színészvilág egyik igazi „jó pasijának” minősül, ráadásul elég sok olyan szerepben láthattuk, ahol pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkező karaktert alakított. Most a 24 írja a Best Magazin interjúja alapján, hogy a szépség nem minden, hiszen a Mintaapák című sikersorozat következő évadjában feltűnő művésznek pont, hogy sokáig csak terhet jelentett a sokak által áhított jóképűsége.

„Bevallom, különösen a pályám elején átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember az élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfiú-imázst. Aztán az ember idővel rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen. Egy bizonyos kor felett pedig kifejezetten meg kell dolgozni azért, hogy az ember jól nézzen ki”

– mondta Kamarás Iván, aki jógázással, edzéssel és úszással tartja formában magát.

A „tipikus” férfi és női szerepkör értékei is szóba kerültek, ezzel kapcsolatban pedig a sztár elárulta, hogy a mai világban szerinte egyre inkább eltűnnek az úgynevezett úriemberek és a klasszikus stílusú hölgyek. Kamarás Iván úgy gondolja, hogy egy nő addig nem tud igazi nő lenni, míg a mellette lévő férfi nem egy békebeli úriember.

Borítókép: Kamarás Iván / via blikk.hu