Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Emily Ratajkowski még szőkén is brutálisan szexi – fotók

Emily Ratajkowski még szőkén is brutálisan szexi – fotók

Színes

Emily Ratajkowski még szőkén is brutálisan szexi – fotók

Színes

Baranyecz János 08:08

A világ egyik legszebbnek tartott modellje, Emily Ratajkowski valószínűleg már unta a barna haját, ezért fogta magát, és szőkére festette – a végeredmény pedig egyenesen bámulatos, főleg, hogy egy szál bikiniben mutatja meg az új frizuráját.

Emily Ratajkowski egy igazán foglalkoztatott, híres modell lett az utóbbi években, és képeit látva ezen nem is tudunk igazán csodálkozni. A gyönyörű influencer nem csupán a legnagyobb márkák profi fotózásain, de egy egyszerű insta-posztnál is elképesztően csábító tud lenni, ráadásul most a megszokott barna loboncát váratlanul szőkére váltotta.

A rajongók eléggé meglepődtek az új hajszínen, de hamar megbékéltek vele, hiszen Emily Ratajkowski még világos hajjal is csodaszép.

Szóval megnyugodhatunk, a fodrász igazán remek munkát végzett, és ezáltal a jövőben talán még szakmailag is új irányokba tud haladni a modell. Emily Ratajkowski a nagy változást stílusosan, mindössze egy falatnyi bikiniben mutatta be a követőinek, miközben olyan dekoltázst villantott, ami egy kicsit meg is nehezíti az szőke fürtökre való koncentrálást.

Itt lehet megnézni a modell új haját:

Borítókép: Emily Ratajkowski / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP