promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pink már otthagyta volna a férjét, ha nincs a párterápia
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek és a párjának, Carey Hartnak úgy néz ki, hogy bevált ez a módszer.

Pinknek nem telt túl jól a karantén, mivel ő is, és a kisfia is elkapta a koronavírust. Nem lehetett közben könnyű ez az énekesnő férjének, Carey Hartnak sem, aki elmesélte, hogy napi 4-5 alkalommal is fürdetni kellett a három éves fiút, hogy le tudják vinni a hőmérsékletét.

Pink és Hart 2006 óta házasok, szóval már elég régre nyúlik vissza a kapcsolatuk. Vannak viták, mint mindenhol. Nincsen két egyforma ember, de megtalálják mindig a közös hangot.

Sokan úgy látják, hogy ha egy házaspárnak párterápiára kell járnia, akkor ott már óriási problémák vannak. Ez is félreérthető, mint ahogy az sem őrült, aki rendszeresen jár pszichológushoz. Pinknek és a férjének már jó ideje benne van az életében egy harmadik fél.

Vanessa Inn párkapcsolati tanácsadó, akihez az énekesnő néha egyedül is eljár, de legtöbbször a férjével közösen. Pink úgy látja, ez egy láthatatlan hidat képez köztük, mert sokszor nem tudnák megérteni egymást.

„Ha Vanessa nem fordított volna nekem az elmúlt 18 évben, szerintem mi már nem lennénk együtt. Kell valaki, aki meghallgat mindkettőtöket. Nem tanítják meg neked az iskolában, hogyan viselkedj egy kapcsolatban, miképp jöjj ki a másikkal. Most pont remek példa erre, ami a hazánkban zajlik. Az emberek egyszerűen nem tudják, hogy szeressék egymást, hogyan kommunikáljanak és jöjjenek ki a másikkal”

mesélte Pink, aki maga is bevallotta, hogy nem volt elég tapasztalata a kapcsolatokban, és szükségük volt egy tanácsadóra. Ez nem azt jelenti, hogy probléma van köztük, csak segít nekik jobban kommunikálni.

Amit Pink csinál, az valóban nem butaság, és bele is lehet gondolni, hány kapcsolatot menthetne meg egy ilyen. Persze valószínűleg Vanessa az egyik legjobb a szakmában, és nem is olcsó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás