promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan lefogyott Schobert Norbert – fotó
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fitneszguru rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben: sokan dagadtnak és hiteltelennek nevezték, ezért úgy döntött, hogy újra csúcsformába hozza magát.

Nem kevesebb, mint 16 kilótól szabadult meg egy év alatt Schobert Norbert. A 49 éves fitneszguru sokkal fittebbnek és energikusabbnak érzi magát, és nagyon büszke rá, hogy újra sikerült csúcsformába hoznia magát.

„Újra harmincévesnek érzem magam, mióta leadtam ezt a tizenhat kilót, és boldog vagyok, hogy meg tudtam csinálni, hogy megmutattam a világnak. 49 évesen is lehet változtatni, ha az ember akarja”

– fogalmazott Norbi a Borsnak.

Az ország fitneszpápája őszintén beszélt arról, hogyan szedett fel magára ennyi plusz kilót:

„Őszinte leszek, úgy voltam vele, hogy sikeres üzletember vagyok, végigsportoltam az éle­tem, és ennyi idősen mit erőlködjek még? Letettem már az asztalra a névjegyem. De kaptam a hideget, meleget, hogy »dagadt« vagyok és »hiteltelen«, és nem tagadom, hatással volt rám a kritika, szégyenkeztem amiatt, hogy elengedtem magam. Még akkor is, ha egyébként nem értem el a túlsúlyt, és bőven az egészséges súlyhatáron belül mozogtam”.

Norbi tavaly határozta el, hogy belevág saját lowcarb diétájába, és a túlsúly eltüntetésével nemcsak a lelki békéje jött helyre, de a vércukorszintje és a vérnyomása is újra tökéletes értékeket mutat:

„Nem sok pali van szerintem az országban, akinek ötvenévesen tíz százalékon mozog a testzsírszázaléka, úgyhogy azt mondom: lehet utánam csinálni. Élő példa vagyok, hogy nem lehetetlen éveket fiatalodni és sportosnak maradni!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás