Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fenékrázós Tekashi 6ix9ine-paródiával tért vissza Belle Delphine

Fenékrázós Tekashi 6ix9ine-paródiával tért vissza Belle Delphine

Színes

Fenékrázós Tekashi 6ix9ine-paródiával tért vissza Belle Delphine

Színes

Baranyecz János 08:38

Az internet egyik legmegosztóbb jelensége, Belle Delphine, aki egy kis kihagyás után ismét felborzolta a kedélyeket egy szinte pornónak minősülő videóval.

A 20 éves Belle Delphine rendesen magára tudja vonni az emberek figyelmét, hiszen nem elég, hogy mindössze pár hónapja egy szexvideó ígéretével csábította a hálójába a gyanútlan követőit, de volt olyan is, hogy a használt fürdővizét árulta az erre vevő embereknek. Ebből elég nagy botrány lett, majd tavaly letiltotta őt az Instagram is, most viszont nagy meglepetésünkre visszatért az internet ügyeletes „szenzációja”.

Sokan azt állították, hogy Belle Delphine mentális zavarokkal küzd, és negatív dolgok is elkezdtek terjengeni róla, mert sokaknak nem tetszett, hogy a falatnyi ruhák által fokozott szexuális kisugárzásával, a néhol teljesen értelmetlen tartalmaival, és mások vonzalmának kihasználásával lett ő a világháló egyik legismertebb arca, ezért sokan szerették volna látni bukását.

Talán éppen ezért gondolta úgy az influencer, hogy a legmegfelelőbb visszatérés az lenne, ha a hasonló utálattal rendelkező rapper, Tekashi 6ix9ine rekordnézettséget elérő „Gooba” című számából készítene egy szexi, fenékrázós paródiát, amiben mindenkinek megmondja a tutit.

Ezt meg is tette, ráadásul ott folytatta, ahol abbahagyta: hiszen megint alig van felöltözve, és folyamatosan idióta pofákat vág, amiért megőrülnek a hűséges rajongói, akik most nagyon örülhetnek, hiszen a híresség bejelentette, hogy csinált egy olyan oldalt, ahol pénzért egy kicsit jobban felfedi a testét.

Itt lehet megnézni Belle Delphine zenei klipjét, ami már szinte softcore pornográfiának minősül:

Borítókép: Belle Delphine / youtube.com/belle delphine (screenshot)