Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Angelina Jolie elárulta, valójában miért vált el Brad Pittől

Angelina Jolie elárulta, valójában miért vált el Brad Pittől

Színes

Angelina Jolie elárulta, valójában miért vált el Brad Pittől

Színes

Baranyecz János 13:13

Négy évvel ezelőtt vetett véget a házasságának Angelina Jolie és Brad Pitt, most pedig kiderült, hogy mi volt a színésznő oka erre a komoly döntésre.

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán ismerték meg egymást, majd ennek hatására a színész dobta a feleségét, Jennifer Anistont, és végül összejött a Tomb Raider sztárjával. A románcból házasság lett, de 2016-ban a színésznő beadta a válókeresetet, és elindult egy több éven át tartó hadakozás az egykori sztárpár között.

Mindkét hírességet megviselte a válás, hiszen rengeteg gyereket neveltek közösen, ráadásul nem is derült ki pontosan, hogy mi vezetett ehhez a komoly döntéshez, mivel egyik fél sem nyílt meg akkoriban annyira, hogy őszintén beszéljenek a dologról. Most viszont a 24 észrevette, hogy Angelina Jolie a Vogue magazinban négy év után végre elárulta a szakítás okát.

„A családom jóllétének érdekében váltam el. Ez volt a helyes döntés. Továbbra is az ő gyógyulásukra fókuszálok. Páran kihasználták a hallgatásom, a gyerekek pedig látják a róluk szóló hazugságokat a médiában, de emlékeztetem őket arra, hogy ők ismerik a saját igazukat és a gondolataikat. Ami azt illeti, hat nagyon bátor, nagyon erős fiatalemberről van szó”

– mondta Angelina Jolie, aki továbbra sem köti a nyilvánosság orrára a magánéletét, de most legalább kiderült, hogy családként nem voltak jók együtt, és ez a gyerekekre is elég rossz hatással volt.

Brad Pitt pedig a hírek szerint azóta már más karjaiban találta meg a boldogságot, sőt, állítólag Jennifer Anistonnal is felmelegítették a kapcsolatukat, szóval nincs kizárva, hogy újra összejönnek. Ez pedig valószínűleg eléggé megérintené Angelina Jolie-t, akármilyen rég is voltak utoljára együtt a színésszel.

Borítókép: Angelina Jolie / ISABEL INFANTES / AFP