Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bécsben nem éri meg a rendőrök orra alá szellenteni

Bécsben nem éri meg a rendőrök orra alá szellenteni

Színes

Bécsben nem éri meg a rendőrök orra alá szellenteni

Színes

Toronicza Péter 11:50

Valaki megtette, és jött is érte az 500 eurós büntetés.

Az eset még múlt héten történt Bécs Józsefvárosának egyik terén. A férfi odasétált, és szándékosan hangosan szellentett a rendőrök orra alá többször is. Az nem derült ki, de valószínű, hogy az elkövető ittas volt.

A rendőrök talán az elsőt még lehet el is nézték volna, és csak figyelmeztetik az illetőt, de mivel többször csinálta, és direkt a járőrök orra alá, így jött az 500 eurós büntetés, ami jelenlegi árfolyamon átszámítva körülbelül 170 ezer forint – szóval nem olcsó mulatság.

Ezután rá is szálltak a rendőrségre, de hát sokan érhető okokból tették fel a kérdést, hogy innentől büntetést von-e maga után, ha valaki szellent egyet. Az osztrák főváros lakosságát megnyugtatták, hogy senki sem kap büntetést azért, mert véletlenül elereszt egy galambot, viszont a férfi szándékosan ment oda a járőrökhöz, és direkt előttük eregetett.

A büntető cédulát fel is töltötték a Twiterre, amiben arra hivatkoznak, hogy az elkövető megsértette a közillemet. Ez esetben akár 700 eurós is lehetne a büntetés.

Szóval csak óvatosan a szellentéssel az osztrák fővárosban, főleg ha járőrök is vannak a közelben. Ha azt hiszik, szándékosan nekik címeztük, akkor elég komoly büntetés lehet a vége.

Borítókép: Wien offical