promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett szexi bikiniben ad komoly párkapcsolati tanácsokat – kép
Borítókép:  Köllő Babett / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem elég, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett hatalmas dekoltázst villantva napozik, de még megfontolandó tanácsokkal is szolgál a hölgyek számára.

Pár hete véget ért a Viasat 3 csatornán sugárzott Feleségek luxuskivitelben című reality, Köllő Babett pedig azóta is szorosan tartja a kapcsolatot rajongóival, hiszen a csábító, pikáns képek kirakása mellett már az őszinte gondolataival is megajándékozza őket. Úgy tűnik, hogy ez a kombináció eléggé bevált, így megint kaptunk tőle pár értékes tanácsot, és egy szexi fotót.

„Nagyon sok barátnőmnek szoktam tanácsot adni magánéleti dolgokban. Sőt! A napom egy jó részét ez tölti ki, de szeretem! Sokat elmélkedünk az aktuális pasijuk következő lépésén, mit miért tesz... stb. Sokszor látom rajtuk azt, hogy nem akarnak szembenézni az igazsággal és mentségeket találnak ki arra, hogy miért is nem kerül elő a hím. Nos, akkor jöjjön egy népi megfigyelés (én vagyok a nép)! Ha egy férfi téged akar, az mindent megtesz azért, hogy veled legyen! Lebontja a hegyet is! Ha nincs ott, akkor nem akar! Ez ilyen egyszerű! Jaj és egy jó tanács a párjukat veszettül keresőknek! A majdnem az, az nem AZ! Ne menj bele, csak mert régóta egyedül vagy és az új amúgy nem annyira gáz, mint az eddigiek! El fog jönni a megfelelő! Várj!”

– írta Köllő Babett remélve, hogy páran megfontolják majd a mondandóját.

Elég határozott véleményt formált meg egy szál bikiniben a Feleségek luxuskivitelben gyönyörű szereplője, és valószínűleg sokan egyet fognak érteni vele, de ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy valaki megfogadja a párkapcsolati tanácsát, és nem válik be – ekkor pedig Köllő Babett ellen fordulnak, hiszen őt fogják hibáztatni a kudarcért.

Akárhogy is legyen, a sztárt csak a jószándék vezérelte, és a kirakott képe láttán nem is lehet rá haragudni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás