promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci romantikus fotót posztolt a szerelmével
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője, Pap Dorci láthatóan nagyon boldog párjával, Yilmazzal. A fiatal lány romantikus fotókat posztolt kettejükről.

Adu Lászlónak köszönhetően kiderült, hogy egykori csapattársa, Pap Dorci Dominikán megismerkedett valakivel, akivel a kezdetek óta szemezgettek egymással.

Nemsokára aztán Dorci az Instagram-oldalán végre bemutatta új párját, Yilmazt. A fiatal szerelmesek boldogan motorozgattak Dominikán, majd elsőként a Tényekben meséltek a kapcsolatukról.

Most pedig egy rövid történetet osztott meg arról, hogy milyen érzés volt nekik, hogy közéjük állt a verseny, de amint Dorci kiesett, minden megváltozott. A történet mellé pedig romantikus fotókat is posztolt, ami még Dominikán készült a szerelmesekről.

„Sziasztok! Ti el tudnátok képzelni, hogy van egy személy, akivel láthatóan érdeklődtök egymás iránt, akivel szívesen beszélgetnétek, de annyira el vagytok különítve, hogy arra sincs lehetőségetek, hogy odamenj hozzá és annyit kérdezz, “Szia, hogy vagy?” Minden nap látjátok egymást, napról napra egyre jobban odáig vagytok egymásért, de nem lehet köztetek semmilyen kapcsolat. Hát nekünk így teltek a napok, hetek, hónapok, és egyszer csak vége lett a versenynek, majd odaállt elém, hogy elvisz motorozni!! Azt mondhatom, én voltam a legboldogabb a világon, hogy végre vele lehettem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás