Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kulcsár Edina olyat villantott magán, ami nem tökéletes

Kulcsár Edina olyat villantott magán, ami nem tökéletes

Színes

Kulcsár Edina olyat villantott magán, ami nem tökéletes

Színes

BTP 10:52

Mindig csak a popsi, és a mellek, ez viszont most nagyon más.

Nem olyan rég született meg Szabó-Kulcsár Edina és Csuti második gyermeke. A modell egyáltalán nincsen megrettenve az anyuka szereptől, olyannyira nem, hogy a múltkor egy interjú közben szoptatta meg az éhes kicsit. Ha egy baba aközben éhes, akkor nincs mit tenni. Ezért is kampányolnak sokan amellett, hogy a nyilvános szoptatás ne számítson tabunak.

A sztáranyuka most újabb dolgot robbantott, mivel nem tökéletes popsit, tökéletes mellett akart mutatni a követőinek. Edina a hasát villantotta meg mindenki előtt, hogy miképp is néz ki két terhesség után.

A modell hozzá is fűzte a képhez, hogy fontosnak tartja azt is megmutatni, ami nem tökéletes. A legkedvesebb a dologban persze az, hogy Csuti még így se tud ellenállni a párja pocijának.

„Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy, jézus.. minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni?” De én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az. Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez csut.i -hoz, boci szemekkel ránéztem és azt mondtam neki, hogy ,,Nézd milyen csúnya lett a hasam!” majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül óriási mosollyal rámnézett és azt mondta, hogy ,,DE MENŐ”! Hát, elhittem neki és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a ,,menő” hasnak. A 2 tündéri gyermekemet.”

- írta a képhez Edina, aki fel is tárta a világ előtt a menő hasát.

Borítókép: Markovics Gábor/Ripost