promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmenekült Majka és Dundika esküvője
Borítókép:  Dundika és Majka / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Dundika nagyon szomorúak voltak, hiszen minden jel arra utalt, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a várva várt esküvőjük, de most úgy néz ki, hogy szerencsére megmenekült a nagy nap.

A sztárpár, Majoros Péter és Hajni már nyolc éve várja, hogy végre egybekelhessenek – hiszen akkor volt a romantikus lánykérés – de sajnos azóta sem sikerült összehozniuk a dolgot, mivel nem úgy jött ki a lépés. Állítólag idén, június 20-án végre összejött volna az esküvő, de a koronavírus-járvány közbeszólt, Dundika és Majka pedig teljesen elkeseredtek, hiszen gőzerővel készültek már a nagy napra, ami így valószínűleg elmarad.

Most viszont úgy néz ki, hogy átütött a fénysugár a sűrű felhőkön, hiszen a Ripost arról ír, hogy mivel már engedélyezett a 200 fős lagzik megtartása, ezért már semmi sem áll útjában annak, hogy Majka és Dundika megtartsák a gyönyörűnek ígérkező esküvőjüket. Ráadásul a pár egyik közeli ismerőse is megerősítette a dolgot, szóval megint minden sínen van.

„Nehéz heteken vannak túl, sokáig gondolkoztak, hogy mi legyen: elhalasszák a lagzit vagy megtartsák. Végül az utóbbi mellett döntöttek”

– mondta Majkáék egyik barátja, ezek alapján pedig minden jel arra utal, hogy jövő héten végre tényleg eljön a nagy nap, és Dundikáék hivatalosan is egybekötik az életüket két gyermekükkel a szárnyaik alatt. Lehet, hogy alapból nem számítottak arra, hogy ennyi nehézséggel kell majd szembenézniük, de végül biztos, hogy annál boldogabb lesz a pillanat, mikor örök hűséget fogadnak egymásnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás