promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miért ment tönkre Jennifer Aniston házassága
Borítókép:  Jennifer Aniston / Robyn Beck / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston két évvel ezelőtt vált el a férjétől, Justin Theroux-tól, és most kiderült, hogy mi volt a valódi ok, amiért szétment a holywoodi sztárpár.

A Jóbarátok színésznője, Jennifer Aniston és Brad Pitt volt egy időben Hollywood legszebb párja, majd a jóképű színész a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba, ami a házasság végét eredményezte. Jennifer szíve teljesen összetört, de végül 2010-ben összejött Justin Theroux-val, akivel 2015-ben egybekeltek, de végül három évvel később elváltak az útjaik.

Sokáig csak pletykáltak az emberek, hogy vajon mi történhetett, és miért vált el a sikeres színész/forgatókönyvíró, Justin Theroux, és a világsztár Jennifer Aniston. Már akkor felmerült, hogy esetleg Brad Pittnek is köze lehet a dologhoz, most pedig a Mirror információi alapján ez tényleg így volt, csak nem úgy, ahogy gondolnánk.

Kiderült, hogy Justin Theroux azon akadt ki, hogy régi, Brad Pittől származó, szerelmes üzeneteket talált Jennifer Anistonnál, amiket féltve őrzött még évekkel később is.

Ez annyira megingatta a kapcsolatukat, hogy végül véget is vetettek annak, hiszen Justin számára kiderült, hogy Jennifer Aniston még mindig táplál érzelmeket Brad Pitt iránt – nem akart másodhegedűs lenni. Ráadásul abban sem tudtak megegyezni, hogy hol éljenek együtt, hiszen míg a színész New Yorkot preferálta, addig a színésznő Los Angelesbe akart volna inkább költözni, így megpecsételődött a kapcsolatuk sorsa.

Az biztos, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt elég jó viszonyban vannak a mai napig, és arról is volt szó az utóbbi időben, hogy titokban megint együtt vannak, főleg, miután a sármos színész elvált Angelina Jolie-tól. Ez persze még egyáltalán nem biztos, hiszen már egy fiatal nővel is kapcsolatba hozták Brad Pittet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás