Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi csalódott az emberekben

Tóth Gabi csalódott az emberekben

Színes

Tóth Gabi csalódott az emberekben

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.06.09. 08:08

Tóth Gabi szerint az elmúlt hónapokban nagyon sokat kifordultak önmagukból, és mutatták meg az igazi arcukat.

Szépen lassan normalizálódik a helyzet, újraindulhat az élet, és ha minden jó megy, június 16-a után kinyithatnak a hazai színházak, mozik, és fürdők is.

Bár a fesztiválszezont teljesen kinyírta a koronavírus-járvány, Tóth Gabi bízik benne, hogy nemsokára találkozhat a rajongóival. A fiatal édesanya egy Instagram-posztban írta le, hogy mit tanult az elmúlt időszakból:

„Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol »abbamaradt« az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam. pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat!”

Az énekesnő emlékeztet mindenkit arra, hogy nem vagyunk egyedül, mindannyian egy cipőben járunk, és mindenkit arra kér, hogy ne felejtse el ezt az időszakot:

„Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok, mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből! Hálás vagyok nektek! Még sok a bizonytalanság de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk!”

Tóth Gabi bízik benne, hogy a járványnak nem lesz második hulláma, de bármit is hozzon még a 2020-as év, biztos benne, hogy együtt újra képesek leszünk arra, hogy megbirkózzunk a nehézségekkel. Emellett reméli, hogy hamarosan találkozhat a rajongóival

„valami brutál fesztiválon”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Látni a “végét” ennek a furcsa, bizonytalan időszaknak... Te mit tanultál belőle? Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol “abbamaradt” az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam. pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat! Mindnyájan sebezhetőek vagyunk! Mindnyájan követünk el hibákat és mindnyájan küzdünk nap mint nap magunkkal, másokkal! Mert nem vagyunk egyedül .. mert valahol mind egy cipőben járunk! Arra kérlek benneteket, hogy soha ne feledjétek el ezt az időszakot! Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok , mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből! Hálás vagyok nektek! Még sok a bizonytalanság de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk! Második hullám??? bízzunk abban, hogy nem lesz... de bármit is hozzon még ez az év vagy az élet, az biztos, hogy együtt újra képesek leszünk rá! Köszönöm nektek! Azért még fogok dalolászni is ne aggódjatok :) remélem hamarosan élőben is találkozunk valami brutál fesztiválon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Velvet

Legolvasottabb hírek