Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vidraóvodát nyit a „magyar Aquaman”

Vidraóvodát nyit a „magyar Aquaman”

Színes

Vidraóvodát nyit a „magyar Aquaman”

Színes

Helmeczi Benjamin 08:08

Jason Momoa magyar dublőre a közösségi oldalán jelentette be, hogy testvérével és barátaival együtt vidraóvodát akarnak nyitni.

Megyeri Balázs, művésznevén „Blaise” egy sokak számára ismert polihisztor, hiszen nemcsak a zenei és a filmes pályán tevékenykedik, de jártas a pszichológiában és az orvostudományokban, ő a SzívCity életmentő applikáció nagykövete, és Jason Momoa duplőre is. Blaise-t korábban olyan sorozatokban és filmekben láthattuk, mint a Jamestown, a Drakula, a Vaják, és a Fehér éjszakák, legközelebb pedig Denis Villeneuve Dűnéjében láthatjuk majd a honolului születésű Momoa dublőreként.

Kevesen tudják, hogy Blaise a fent említett dolgok mellett óriási figyelmet fordít a természetvédelemre is, és nemrég a vízi állatok megmentésével kezdett el komolyabban foglalkozni. Ennek első eredményeiről posztolt képet és videót az Instagram-oldalára, amit az nlc.hu szúrt ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Although history tried to teach us many times we still forget that the earth is responsibility entrusted to us, not a fusion of an inexhaustible refrigerator and trash can, from which we take, what we want and when we no longer need it, we throw it back. Hungary is rich in natural resources as it is in cultural values. Unfortunately many native species have become extinct in recent years. I want to help, so my Brother, my Friends and I set the goal of returning species to the hungarian ecosystem. For example we want an otter kindergarten with otter kids! Did you know, otters choose the partners for a lifetime? Besides, they have a little talisman that they take everywhere! We call it “gravelling”. Here is my little Friend, my Otter - half! Thanks to the Lake Tisza Ecocentre helping us to realize our dreams! #otter #otters #nature #hungary #longhairman #manbuns #manbun #longhairstyles #bearded #beardie #bearding #beardstyles #beardgame #menwithlonghair #guywithlonghair #longhaircut

Megyeri Balázs Blaise (@blaisemegyeri) által megosztott bejegyzés,

„... bár a történelem már sokszor megpróbálta nekünk megtanítani, de még mindig elfelejtjük, hogy a Föld megóvása a mi felelősségünk, mivel a bolygó nem egy kimeríthetetlen hűtőszekrény és feneketlen szemetes, amiből mi akkor veszünk ki, amikor akarunk, ha pedig valamire már nincs szükségünk, egyszerűen visszadobjuk”

– írja Blaise, aki emlékezteti követőit arra, hogy hazánk mind természeti erőforrásokban, mind kultúrális értékekben gazdag, és hogy az elmúlt években több őshonos faj is kipusztult.

Ez ellen akar tenni testvérével és barátaival, ezért elhatározták, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ezek a fajok visszatérjenek a hazai ökoszisztémába;

ennek első lépéseként egy vidraóvodát terveznek nyitni.

Borítókép: National Geographic