promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran pózolt születésnapján Elvis Presley unokája
Borítókép:  Jemal Countess / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elvis Presley unokáját, Riley Keough-t nem gyakran látni rivaldafényben, de ennek a születésnapi fotónak köszönhetően felrobbant az internet.

Kevesen tudják, hogy a Golden Globe-jelölt színésznő, Danielle Riley Keough Elvis Presley és Priscilla Presley legidősebb unokája, aki modellként kezdte még tinédzser korában, és csak 2010-ben kapta meg élete első szerepét a The Runaways – A rocker csajok című filmben. Később aztán olyan mozikban láthattuk őt, mint A jó orvos, a Jack & Diane, a Magic Mike, a Mad Max: A harag útja, A ház, amit Jack épített, vagy éppen a Barátnő rendelésre című sorozatban, amiért Golden Globe-ra jelölték.

A gyönyörű színésznő nemrég ünnepelte 31. születésnapját, és ebből az alkalomból rengetegen köszöntötték fel közösségi oldalán. Hogy meghálálja a sok kedves üzenetet, egy eléggé pikáns, szexi képpel örvendeztette meg a rajongóit, amin pucéran pózol, csak a zoknit és a papucsot hagyta a lábán.

Kétségtelen, hogy Riley még mindig egy bombázó, és fantasztikus formában van, éppen ezért sokan irigykedhetnek férjére, Ben Smith-Petersenre, akivel még a Mad Max forgatásán ismerkedtek meg, majd 2015 februárjában házasodtak össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

31

Riley Keough (@rileykeough) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás