promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönbe kerülhet Kylie Jenner
Borítókép:  Kylie Jenner / Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A milliárdosnak titulált Kylie Jenner hatalmas balhéba csöppent, ugyanis lehet, hogy hazudott a vagyonáról, az adócsalás miatt pedig akár leszegényedhet, és börtönbe is kerülhet.

A Kardashian család legfiatalabb, és egyben talán leggazdagabb tagját, Kylie Jennert két évvel ezelőtt nevezte ki a Forbes magazin minden idők legfiatalabb milliárdosának, aki saját maga szerezte a pénzét, és nem örökölte azt. A kozmetikai cégének köszönheti a szexi influencer ezt az elképesztő vagyont, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy valami igencsak bűzlik.

Kylie Jenner elképesztően nagy követőtáborral rendelkezik, éppen ezért nem is lehet meglepő, hogy a Kylie nevű kozmetikai márkájának az eladásai az egekben vannak. A Bors írja, hogy a könyvelési adatok szerint tavaly például 630 millió dolláros bevétele volt a cégnek, ami elég durva, hiszen csupán 2015-ben alapították.

A Forbes májusi számában viszont elég komoly dolgot állít egy pénzügyi elemző, ugyanis szerinte valami egyáltalán nincs rendben Kylie Jenner pénzügyi adataival, és nagyon gyanús, hogy 2019-ben 600 millió dollárért adta el a cég felét egy Coty nevű amerikai óriásvállalatnak. És ez állítólag az adóhatóságnak is szemet szúrt.

Egy pénzügyi visszaélésekre szakosodott ügyvéd azt javasolja, hogy vizsgálják meg Kylie Jenner pénzügyeit, mert valóban úgy tűnik, hogy nem tiszták a dolgok.

Egyesek szerint a sztár közel sem milliárdos, és valószínűleg adócsalásról van szó, ami mindenhol komoly bűntett, de Amerikában még annál is inkább. Ott konkrétan vagyonelkobzás, és súlyos börtönbüntetés várhat Kylie Jennerre, ha úgy találják a hatóságok, hogy tényleg nincs rendben valami az anyagiakkal. Persze az influencernek van elég pénze ahhoz, hogy megvédje magát, de azért biztos, hogy okozott pár álmatlan éjszakát neki a dolog. Szerencsére még van elég sminkje hozzá, hogy elfedje a kialvatlanságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás