promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kollányi Zsuzsi fél évig titkolta, hogy terhes – fotó
Borítókép:  Mudra László/Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remekül tartotta magában az örömhírt, de most bejelentette, hogy ismét babát vár.

Kollányi Zsuzsi egyáltalán nem volt eltűnve, sőt, április végén egy olyan szerzeményt is kaptunk tőle „Bíznod kell” címmel, ami pont mosolyt tudott csalni mindenki arcára a járvány közepén.

„Sajnos az emberek sokszor nem akarják a valóságot meglátni, az igazságot megtudni, és torzított információk alapján ítélkeznek. Szerintem fontos, hogy mindenki jobban a dolgok mögé nézzen, és mindig keresse a jót”

– mesélte anno Zsuzsi az új dalról, aki bizony már ekkor tudta, hogy állapotos, de őrülten jól titkolta mindenki elől.

Zsuzsi a szerzeménye megjelenésekor is szívesen megosztotta volna mindenkivel a gólyahírt, de jött a karantén, a koronavírus, így úgy volt vele, hogy inkább várjanak ezzel. Pedig a sok negatív hír mellé üdítően hatott volna az ő boldogságuk bejelentése, de az énekesnő szerint volt elég pánik a világban, és mindenki a saját gondjával volt elfoglalva.

Most azonban kiderült, hogy a Zsuzsi hat hónapos terhes, és már a kisfiú neme, illetve neve is megvan, amit az Instagramon közölt:

„Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik »bejelenteni« egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!”

– írta Zsuzsi, aki meg is osztotta mindenkivel a növekvő pocakját egy képen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás