Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Interjú közben szoptatta meg a babáját Kulcsár Edina

Interjú közben szoptatta meg a babáját Kulcsár Edina

Színes

Interjú közben szoptatta meg a babáját Kulcsár Edina

Színes

Baranyecz János 11:11

Szabó-Kulcsár Edina és Csuti pár hetes babája, Nina hirtelen megéhezett, ezért a sztár fogta magát, és egy interjú kellős közepén etette meg őt.

Kulcsár Edina 2014-ben robbant be a köztudatba, mikor ő lett a Miss World szépségversenyen Európa legszebb nője. Azóta hosszú utat tett meg, hiszen ma már ő az egyik legismertebb influencer, és anyuka Magyarországon. A férjével, Csutival két közös gyermeket nevelnek, akik közül a kisebbik, Nina még csak pár hete született meg, szóval hatalmas a boldogság.

A sztáranyuka most adott egy őszinte interjút a ZSHOW time csatorna 1KANAPÉN című műsorában, aminek a beharangozó videójából többek között az is kiderül, hogy milyen turpisságok folytak a szépségversenyeken. De nem csupán emiatt lehet érdekes a rajongóknak Kulcsár Edina szereplése, hanem azért is, mert a fiatal szülő a felvétel alatt fogta magát, és sokak meglepetésére megszoptatta az éhes babáját.

Vannak olyanok, akik számára a nyilvános szoptatás még mindig tabunak számít, de Kulcsár Edina most bebizonyította, hogy ez egy teljesen természetes dolog, amit el kell fogadni, és ennek még egy interjú sem szabhat határt.

Itt lehet megtekinteni a műsor kedvcsinálóját:

Borítókép: Szabó-Kulcsár Edina / nlc.hu (Vadnai Szabolcs)