promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendelj birodalmi lépegetőt a kertedbe!
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

És már kezdődhet is a rajongók grillezése.

Valaki gondolt egyet, újraálmodta a birodalmi lépegetőt, és a jó cél megvalósításának ügyködésére fordította a gonosztevő hírében álló apparátust, méghozzá egy csúcsszuper grillsütő formájában. Ha valaki szereti a hasát, ügyesen forgatja a fakanalat, a társaság szíve-lelke, és még vérbeli Csillagok háborúja rajongója is, akkor ezt a masinát neki találták ki.

Alex Dodson, a Burned by Design égisze alatt álmodta meg ezt a praktikus és ötletes kis fémszerkezetet. A grillsütővé szelídült birodalmi lépegető lágy, kézműves acélból öltött testet gondos tervezői munka eredményeképp.

A főzési grillrács körülbelül 25x70 centiméteres, ami garantálja a finom falatok omlóssá pirulását. A bestia széntartóval is fel lett vértezve, amely arra hivatott, hogy a szénszintet magasra tartva az égő parázstól biztosítsa a tökéletes hőfokot. Persze a praktikusság kedvéért mindkét rács könnyedén eltávolítható, ha valakinek úgy tartja kedve.

Ha szeretnénk egy ilyen filmcsillagot a kertünkbe, és azt akarjuk, hogy a haverok padlót fogjanak, akkor bizony sajnos jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk,

hiszen a drágalátos remekmű ára nem kevesebb, mint 1395 font (nagyjából 560 ezer forint). 

A birodalmi lépegető azonban nem az első ilyen grillmasina, ami a filmklasszisból merített ihletet.

A halálcsillag is megéri a pénzét, ha egy kis szalonnasütögetésről lenne szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás