Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elmarad Majka és Dundika esküvője?

Elmarad Majka és Dundika esküvője?

Színes

Elmarad Majka és Dundika esküvője?

Színes

Baranyecz János 10:10

Majka és a szerelme, Dundika már jó ideje tervezték az esküvőjüket, de most úgy néz ki, hogy jócskán késni fog a nagy nap.

Majoros Péter, vagyis Majka az ország egyik legsikeresebb előadója, akinek szerencsére a körülményekhez képest remekül sikerül átvészelnie ezt a mindenki számára megterhelő időszakot. Most viszont a Blikknek adott interjúja szerint olyan dolog történt, ami őt, és a párját, Dundikát is nagyon elszomorította, hiszen bizonytalanná vált a várva várt esküvőjük.

„Jó kérdés, hogy mi lesz az esküvővel, mert sajnos még mi magunk sem tudjuk. Nem biztos, hogy megtartjuk, de az sem, hogy elhalasztjuk”

– mesélte Majka, aki már 10 éve van együtt Hajnival, vagyis Dundikával, és két közös gyermekük is született. Eddig nem erőltették túlzottan az esküvőt, pedig a rapper már nyolc éve megkérte a szerelme kezét, de végre elhatározták magukat, és idén júniusban lett volna a nagy nap, de a koronavírus-járvány közbeszólt.

„Mindketten nagyon szomorúak vagyunk, mert vártuk az esküvőt, de most az ésszerűség a döntő. Egyrészt önfeledten sem lehet mulatni ebben a helyzetben, másrészt pedig alig maradt időnk a kitűzött dátumig, pedig rengeteg a szerveznivaló egy lagzi körül”

– árulta el a rapper, aki Dundikával együtt egy vidéki lagzi mellett döntött. Szóval tényleg elkeserítő lehet számukra, hogy veszélybe került az esküvő kinézett időpontja, de Majka határozott kijelentéssel zárta le a dolgot, ami biztos, hogy Hajnit is megnyugtatja:

„Egy biztos, az esküvő nem marad el, maximum elhalasztjuk.”

Borítókép: Dundika és Majka / via nlc.hu