promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pásztor Erzsi: Lehet már nem látom a lányomat
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pásztor Erzsi lánya, Henriette egy pszichiátriai betegeket gondozó öregek otthonát vezet Olaszországban, ahol az egyik munkatársnál diagnosztizálták a vírust. Mivel az északi régiókban újra megnőtt a megbetegedések száma, valószínűleg meg fogják hosszabbítani a karantén-intézkedéseket, így az idős színésznő továbbra sem tud találkozni a lányával és az unokáival.

„Sajnos szerintem semmit sem változott a helyzet, lehet, akkor éppen kevesebb halott és beteg volt, de a veszély továbbra is valós. Különösen szigorú biztonsági intézkedésekkel dolgoznak a Comói-tó melletti intézményben, életek múlhatnak a lányomon. Vasárnap beszéltünk telefonon, és mesélte, hogy egyre szélsőségesebbek az emberek indulatai, zavartak, a mellettük lévő teraszon rendszeres összetűzések vannak, szombaton a rendőröket is ki kellett hívni, hogy ne legyen nagyobb baj. Rettenetesen aggódom érte és az unokáimért”

– nyilatkozta a 84 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a Borsnak, aki az itthoni lazítások ellenére sem akarja elhagyni az otthonát, és utazni sem szeretne.

„Nyáron állítólag már lehetne utazni, de közben megint romlott a helyzet, és újra szigorítanak, egyszerűen nem látni, mikor lesz vége ennek a földi pokolnak. Én 78 éves korom óta nem megyek Olaszországba, nem akarok a lányom terhére lenni, ha valami éppen ott történne velem. Arról, hogy mikor jönnek, fogalmam sincs. Az öcsém születésnapjára akartunk összejönni augusztusban, de nem lesz rá módunk. (...) Ősszel újra fellángolhat a járvány, azt sem tudom, látom-e még valaha a lányomat és az unokámat. Mindig optimista vagyok, csak most azt érzem, nincs már okom rá”

– mondta a színésznő.

Pásztor Erzsi elmondása szerint ez a bezártság teljesen tönkreteszi, az elmúlt két hónapban úgy érzi, megöregedett, és most valóban annyinak érzi magát, ahány éves. A színésznő már izületi fájdalmakkal is küzd, amit a színpadon eddig sohasem érzett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás