Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ő lett az Exatlon Hungary női győztese

Ő lett az Exatlon Hungary női győztese

Színes

Ő lett az Exatlon Hungary női győztese

Színes

Helmeczi Benjamin 22:33

A május 29-i adásban láthattuk az Exatlon Hungary női Döntőjét, amit Busa Gabi és Pap Dorci vívott meg egymással.

Miután a Hármak Viadala után a csütörtöki Dupla Párbajban Kempf Zozo és Szabó Dorottya távoztak a versenyből, kialakult a Döntősök mezőnye. A női Döntőben Pap Dorci és Busa Gabi között dőlt el, hogy ki viszi el a 15 milliós forintos fődíjat.

A végső összecsapás előtt mindkét versenyző a kamerák előtt borult ki: Busa Gabi nagyon magányosnak érezte magát, hiszen hónapok óta távol van a családjától és a párjától, és ráadásul most Zozot is elvesztette, aki a legfontosabb személy volt neki a versenyben; Pap Dorci szintén egyre nehezebben bírja a szerettei nélkül.

A nők gigászi küzdelme során mindvégig tapintható volt a feszültség, mindkettejükön óriási nyomás volt. Pap Dorci egykori csapattársa, Besenyei Bogi Gelencsér Timinek beszélt róla, hogy miért Gabinak szurkol.

Az első forduló 5:2-re Gabi nyerte meg, majd később egy másik pályán folytatódott a női Döntő. A második forduló is aztán hasonló eredménnyel zárult, Gabi 5:2-re verte meg Dorcit, ezzel pedig ő lett a 2020-as Exatlon Hungary női győztese, és a 15 millió forintos fődíj boldog tulajdonosa.

Borítókép: TV2