Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Labancz Lilla melltartó nélkül kocsikázik – kép

Labancz Lilla melltartó nélkül kocsikázik – kép

Színes

Labancz Lilla melltartó nélkül kocsikázik – kép

Színes

Baranyecz János 22:22

Az Álom.net főszereplője, Labancz Lilla egy kocsiból lőtte legújabb, szexi szelfijét, de melltartó hiányában véletlenül a megszokottnál többet mutatott magából.

Labancz Lillát a hazai közönség főleg a 2009-ben bemutatott Álom.net című film főszereplőjeként ismerheti. A hírhedt alkotás csak úgy maradt meg abban a maréknyi emberben, akik kénytelenek voltak megnézni, mint minden idők egyik legrosszabb filmje – ezt a kijelentést pedig a mű IMDb adatlapján látható kőkemény 1,8-as értékelés is alátámasztja.

Lilla azóta már – szó szerint – hosszú utat tett meg, hiszen jelenleg Kaliforniában él, és rendesen átalakult külsőre, így szinte alig lehet ráismerni. Most főleg modellként, illetve influencerként tekinthetünk rá, aki a szépségével hamar meghódította a követők szívét.

Persze, ez annak is köszönhető, hogy rengeteg szexi képet rak ki magáról, most is például bepattant egy kocsiba, és megmutatta a rajongóinak az aktuális, hibátlan kinézetét. Ráadásul melltartó nélkül szerepel a fotón, így most a megszokottnál egy picit többet láthatunk Labancz Lillából.

Itt lehet megtekinteni a modell pikáns képét, amit még egy feszülős ruhás videóval is kiegészített:

Borítókép: Labancz Lilla / Instagram/Labancz Lilla (via 24.hu)