Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Adu elárulta, mire költené a fődíjat

Exatlon Hungary: Adu elárulta, mire költené a fődíjat

Színes

Exatlon Hungary: Adu elárulta, mire költené a fődíjat

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.05.28. 06:36

A Hármak Viadalában ketten is biztosították a helyüket az Exatlon Hungary Döntőjébe, míg négyen a csütörtöki Dupla Párbajra készülhetnek.

A keddi Dupla Párbajon ketten is kiestek: Derzsi Viki és Tóth Dávid távozott az Exatlon Hungaryből.

Szerdán a Hármak Viadalával folytatódott az idei évad utolsó szakasza. Adu László elmesélte Pap Dorcinak, hogy neki nem volt alkalma megtapasztalni az élet jó oldalát. Most, hogy már karnyújtásnyira van a fődíjtól, nem akarja elengedni, és abból szeretné megteremteni a családjának a jólétet.

A Hármak Viadala a nők küzdelmével kezdődött, amiből Pap Dorci jött ki győztesen, ami azt jelenti, hogy a csütörtöki Dupla Párbajon Szabó Dorkának Busa Gabival kell megmérkőznie. Dorci később zokogva öntötte ki a szívét Gelencsér Timinek.

A nők Viadala után a férfiak következtek, amiről, a műsor közösségi oldalain olvasható kommentek alapján, a nézők is azt gondolták, hogy a Négyek Viadalában győzedelmeskedő Kempf Zozo ezúttal is könnyedén meg fog nyerni, éppen ezért okozott óriási meglepetést, hogy Adu húzta be a győztes pontot, ezzel pedig egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a családjának megteremtse a jólétet. Csütörtökön így Böjte Dave-nek és Kempf Zozonak kell egymással Párbajoznia.

Borítókép: TV2

Legolvasottabb hírek