promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde véget vetett a karanténnak
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emiatt fellélegezhetnek azok a rajongói, akik már nagyon akartak vele találkozni.

Kiszel Tünde nagyon is elvolt a karanténban. Amikor tehette, akkor főzött a lányával, de múltkor csinált egy nagytakarítást ruhái között. Ezeket meg lehetett vásárolni, amiknek csinált egy külön online piacteret az Instagramon.

Sajnos kimaradtak azok az extrém szettek, amiket a naptárfotózás alatt szokott viselni. Januárban volt például rendőrnő, februárban egy fiút fegyelmezett a pálcájával, amikor őrnagynak öltözött be, de ugyanezt eljátszotta idomárként áprilisban. A friss májusi fotón jósnőként pózol, aki a szimpla magyar kártyából is megmondja a jövőt.  

A celeb most az Instagramján jelentette be, hogy számára véget ért a koronavírus miatti távolságtartás. Ezt azt jelenti, hogy Tünde rajongói fellélegezhetnek, mivel újra lehet személyesen is találkozni Tündével naptár-, vagy kacsintóspénztárca-vásárlás céljából!

Természetesen a dedikálás, és a közös fotó is szabad innentől kezdve. A kép elkészítéséig valószínűleg a szájmaszk is lekerülhet, és a fanoknak negatív koronavírus tesztet sem kell lobogtatniuk. Aki mellőzné a találkozást, az továbbra is rendelhet Tünditől interneten, amit házhoz visznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás