promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bella Hadid melleit csak jelképesen takarja egy apró bikinifelső
Borítókép:  Bella Hadid / Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű modell, Bella Hadid úgy gondolta, hogy sütkérezik egy kicsit a karantén alatt, és mindezt egy valószínűleg több számmal kisebb bikiniben tette meg.

Manapság a világ egyik legfoglalkoztatottabb modelljének számít a gyönyörű Bella Hadid, aki folyamatosan a legnagyobb legmenőbb márkáknak, és tervezőknek pózol. Sokáig ő volt a The Weeknd nevű népszerű előadó barátnője, és az utóbbi pár évben tényleg a divatvilág élvonalába került, hiszen egyszerűen nem lehet elmenni mellette, és erről folyton gondoskodik is.

Most például fogta magát, és azzal dobta fel a karanténban töltött, szürke hétköznapokat, hogy kiment napozni, és persze lőtt magáról pár szexi fotót is a rajongói legnagyobb örömére. Közben végig csupán egy zöld, igencsak apró bikini volt rajta, ami nem sokat hagyott a fantáziánkra, de azért hősiesen takarta valamilyen szinten a fiatal modell melleit.

Igazából ő sem nagyon írt semmit a szexi képek mellé, ami valljuk be, teljesen jogos, hiszen szavak nélkül is átjön, hogy tényleg a világ egyik legszebbnek tartott nőjéről van szó. Ráadásul egyáltalán nem mondható szégyenlősnek, és láthatóan büszke a testére.

Itt lehet megtekinteni Bella Hadid csábító kis szösszeneteit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás