Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bella Hadid melleit csak jelképesen takarja egy apró bikinifelső

Bella Hadid melleit csak jelképesen takarja egy apró bikinifelső

Színes

Bella Hadid melleit csak jelképesen takarja egy apró bikinifelső

Színes

Baranyecz János 04:40

A világhírű modell, Bella Hadid úgy gondolta, hogy sütkérezik egy kicsit a karantén alatt, és mindezt egy valószínűleg több számmal kisebb bikiniben tette meg.

Manapság a világ egyik legfoglalkoztatottabb modelljének számít a gyönyörű Bella Hadid, aki folyamatosan a legnagyobb legmenőbb márkáknak, és tervezőknek pózol. Sokáig ő volt a The Weeknd nevű népszerű előadó barátnője, és az utóbbi pár évben tényleg a divatvilág élvonalába került, hiszen egyszerűen nem lehet elmenni mellette, és erről folyton gondoskodik is.

Most például fogta magát, és azzal dobta fel a karanténban töltött, szürke hétköznapokat, hogy kiment napozni, és persze lőtt magáról pár szexi fotót is a rajongói legnagyobb örömére. Közben végig csupán egy zöld, igencsak apró bikini volt rajta, ami nem sokat hagyott a fantáziánkra, de azért hősiesen takarta valamilyen szinten a fiatal modell melleit.

Igazából ő sem nagyon írt semmit a szexi képek mellé, ami valljuk be, teljesen jogos, hiszen szavak nélkül is átjön, hogy tényleg a világ egyik legszebbnek tartott nőjéről van szó. Ráadásul egyáltalán nem mondható szégyenlősnek, és láthatóan büszke a testére.

Itt lehet megtekinteni Bella Hadid csábító kis szösszeneteit:

Borítókép: Bella Hadid / Angela Weiss / AFP