promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült az Exatlon Hungary Bajnokának titkára
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elkezdődött az Exatlon Hungary második évadának egyéni játék időszaka, aminek első állomása a női Négyek Viadala volt.

A szerdai utolsó Végjáték és Párbaj után kialakult az idei verseny Dőntős mezőnye, az utolsó napokban kiderül, hogy melyik női és férfi versenyző nyeri meg a 15-15 millió forintos fődíjat.

Palik László az első, Villában töltött közös reggelen lepte meg az exatlonistákat, mégpedig egy különleges, egészséges fogással, majd mindenkit megkért, hogy meséljen kicsit az Exatlon előtti életéről. Így derült fény Tóth Dávid titkára a kockás hasával kapcsolatban, de elárulta azt is, hogy miért jelentkezett inkább a versenybe az olimpia helyett.

Mielőtt elkezdődöt volna a női Négyek Viadala, megjelentek a kiesett versenyzők, akik Dominikán ragadtak a járványhelyzet miatt, és a pálya széléről drukkolhattak egykori csapattársaiknak. Novák Zalán elmondta, hogy lábsérülése még mindig nem javult, sőt, alig tud lépni.

A női Négyek Viadala gigászi küzdelméből Busa Gabi került ki győztesként, ez azt jelenti, hogy neki már biztosított a helye a női hármas döntőben. A többi lánynak a Hármak Viadalán kell legközelebb bizonyítaniuk, hogy helyük van a dőntőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás