Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fény derült az Exatlon Hungary Bajnokának titkára

Fény derült az Exatlon Hungary Bajnokának titkára

Színes

Fény derült az Exatlon Hungary Bajnokának titkára

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.05.22. 07:07

Elkezdődött az Exatlon Hungary második évadának egyéni játék időszaka, aminek első állomása a női Négyek Viadala volt.

A szerdai utolsó Végjáték és Párbaj után kialakult az idei verseny Dőntős mezőnye, az utolsó napokban kiderül, hogy melyik női és férfi versenyző nyeri meg a 15-15 millió forintos fődíjat.

Palik László az első, Villában töltött közös reggelen lepte meg az exatlonistákat, mégpedig egy különleges, egészséges fogással, majd mindenkit megkért, hogy meséljen kicsit az Exatlon előtti életéről. Így derült fény Tóth Dávid titkára a kockás hasával kapcsolatban, de elárulta azt is, hogy miért jelentkezett inkább a versenybe az olimpia helyett.

Mielőtt elkezdődöt volna a női Négyek Viadala, megjelentek a kiesett versenyzők, akik Dominikán ragadtak a járványhelyzet miatt, és a pálya széléről drukkolhattak egykori csapattársaiknak. Novák Zalán elmondta, hogy lábsérülése még mindig nem javult, sőt, alig tud lépni.

A női Négyek Viadala gigászi küzdelméből Busa Gabi került ki győztesként, ez azt jelenti, hogy neki már biztosított a helye a női hármas döntőben. A többi lánynak a Hármak Viadalán kell legközelebb bizonyítaniuk, hogy helyük van a dőntőben.

Borítókép: TV2

Legolvasottabb hírek