Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló látvány fogadta Demcsák Zsuzsát a saját kertjében

Sokkoló látvány fogadta Demcsák Zsuzsát a saját kertjében

Színes

Sokkoló látvány fogadta Demcsák Zsuzsát a saját kertjében

Színes

Baranyecz János 14:50

Demcsák Zsuzsa férje, Krishan Dangwal osztott meg egy képet, ami alapján olyan dolgot találtak a kertjükben, hogy a legtöbben valószínűleg egyből elszaladtunk volna.

Az egykori műsorvezető, Demcsák Zsuzsa április végén hatalmas boldogságban részesült, hiszen hosszú idő után összeházasodhatott a szerelmével, Krishan Dangwallal. A pár végre megnyugodhatott, és azóta is nagy a harmónia közöttük, ami többek között azért is lehet, mert az újdonsült férj még jógázni is megtanította a sztárt.

Most viszont jött egy alapból ártatlan, de egyáltalán nem annak tűnő betolakodó, ami megzavarta ezt az idillt, hiszen a legtöbb ember számára egyenesen sokkoló lehet, ha valaki erre lesz figyelmes a saját kertjében.

„Ti hisztek abban, hogy együtt tudunk élni a természettel anélkül, hogy bántanánk egymást? Ma meglepett minket ez a gyönyörű lény. Biztonságos helyre vittük, vissza a természetbe”

– írta Krishan a kép mellé, a kommentelők pedig próbálták kideríteni, hogy vajon milyen élőlényről lehet szó, így felmerült a kígyó, illetve a sikló is. Bármi is legyen ez, az biztos, hogy nagy meglepetést okozott Demcsák Zsuzsáéknak, de szerencsére jól kezelték a helyzetet, így végül pozitívan zárult a nap minden érintett számára.

Itt lehet megtekinteni a hívatlan vendéget:

Borítókép: Demcsák Zsuzsa / via velvet.hu