Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvannak az Exatlon Hungary döntősei

Megvannak az Exatlon Hungary döntősei

Színes

Megvannak az Exatlon Hungary döntősei

Színes

Helmeczi Benjamin 06:36

Az utolsó Végjáték és női Párbaj után kialakult az Exatlon Hungary második évadában Döntős mezőnye. Innentől kezdve megszűnnek a csapatversenyek, mindenki önmagáért küzd.

Az utolsó Végjáték és női Párbaj előtt Besenyei Bogi megköszönte Dave-nek, hogy támogatta őt, míg a többiek árulónak nevezték. Dave elmondta Boginak, hogy beszélt a csapattársaikkal, és megígérték, hogy az utolsó csapatversenynapon nem fogják őt szidni.

Az évad utolsó Végjátékát a Bajnokok nyerték meg 10:5-re, így a négy piros játékos számára már akkor biztossá vált, hogy mindannyian ott vannak az Exatlon Hungary Döntős mezőnyében.

A Kihívók közül Derzsi Vikinek és Besenyei Boginak kellett egymással Párbajoznia. A küzdelem előtt a kékek még arról beszéltek, hogy egyáltalán nem úgy indultak neki a napnak, hogy végül nekik kell Párbajozniuk, amikor egyszercsak Besenyei Bogi felállt, és egyszerűen otthagyta társait.

Az utolsó Párbaj kimenetele mindvégig tiszámíthatatlan volt, mindkét versenyő minden erejét bevetve küzdött a versenyben maradásért, de végül tíz futam után Bogi számára véget ért a verseny.

Ez azt jelenti, hogy kialakult a Kihívók oldaláról is a Döntős mezőny, ami a két csapatból így néz ki: Busa Gabi, Szabó Dorka, Kempf Zozo, Tóth Dávid, Derzsi Viki, Pap Dorci, Adu László, Böjte Dave.

Borítókép: TV2