Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon így is elmenne randizni Majkával Majoros Hajni?

Vajon így is elmenne randizni Majkával Majoros Hajni?

Színes

Vajon így is elmenne randizni Majkával Majoros Hajni?

Színes

BTP 19:01

Furcsa képet posztolt magáról Majka, ahol rá se fogtok ismerni.

A zenész nevével nem olyan rég amiatt volt tele a sajtó, mert elkezdte kritizálni a szociális támogatásért folyamodó pályatársait.

„Ha valaki februárban még tévében, jó pozícióban szerepel, vagy valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg”

– fogalmazott élesen Majka, de hála égnek kezdenek elcsitulni a téma körül az indulatok. Gyakorlatilag mindenki elmondta a véleményét, aki el szerette volna.

Közben Majka már az Instagramon bizonyította, hogy túl van ezen az egészen, és jó hangulatban telnek a mindennapjai. Egy igen csak érdekes effektet használt, hogy eltorzítsa vele a saját arcát. Akik használják ezeket, azok tudják nagyon jól, hogy a zenész-műsorvezető használhatott volna még valami ennél bizarrabb effektet is, de így is megvan a hatás, mert kellően ufósra sikerült a feje.

Majka a képpel tréfásan mennyasszonyát, Majoros Hajnalkát hívja randevúra. Hát, ha valóban így nézne ki, akkor lehet kikosarazás lenne belőle.

Borítókép: TV2