promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tönkrement a házassága a Romantic énekesnőjének, Völgyi Zsuzsinak
Borítókép:  Völgyi Zsuzsi a Nyugi! Köztünk marad című műsorban. Forrás: Life TV.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az épülő, közös otthon tette tönkre Völgyi Zsuzsi álmát.

Majd öt évvel ezelőtt ment férjhez, Gáborhoz Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője. Zsuzsi aktívan posztolt képeket Instagram-oldalára, ám egy idő óta már észrevehetően kevesebb képet oszt meg rajongóival az énekesnő, és látványos az is, hogy egyiken sem szerepel a férje.

Ennek a talánynak járt utána a Blikk. Völgyi Zsuzsi elmondta az újságnak, hogy valóban tönkrement a kapcsolat a férjével. Állítása szerint nincs harmadik fél, hanem a közös ház építése körüli gondok felőrölték a házasságot.

„A házra ment rá a házasságom... Gábor mindent egyedül csinált, falakat bontott, leszedte a tetőt, valóra akarta váltani az álmát, hogy a kislányunknak, Glóriának saját kis birodalma legyen az emeleten. Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk. Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam. Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket. Végre nyugalomban élek, Glóriának saját szobája van. Új korszak kezdődött az életünkben”

– mondta Völgyi Zsuzsi a lapnak.

Az énekesnő hozzátette, hogy a válást még hivatalosan nem indította el, de szinte elképzelhetetlennek tartja, hogy újra egy párt alkossanak Gáborral. Azonban Zsuzsi nem ragaszkodik ahhoz, hogy kislánya csak kéthetente lássak az édesapját, aki bármikor találkozhat gyermekével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás