promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye West volt testőre leleplezte a rapper igazi arcát
Borítókép:  Kanye West / SAUL LOEB / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper, Kanye West híres a furcsa dolgairól, meg a gyerekes viselkedéséről, de most az egykori testőre is rendesen kiteregette a szennyest.

A pár hete hivatalosan is dollármilliárdossá váló Kanye West elég sok embernél kicsapta már a biztosítékot. Rengetegszer vannak teljesen elborult dolgai, és többször is bebizonyította már, hogy szerinte körülötte forog a világ. Az ő fejében minden zseniális, amit csak kitalál, és aki nem így gondolja, az buta, és csak utálja őt, mert irigy. És most kiderült, hogy természetesen nem valami könnyű vele dolgozni.

A JustJared írja, hogy a rapper egykori testőre, Steve Stanulis éppen egy podcastben vendégeskedett, mikor felmerült a téma: ő pedig kegyetlen őszinteséggel mondta el a véleményét a hírességről, meg az idióta szabályairól.

Kanye West valamiért azt akarta, hogy a védelme mindig nagyjából tíz lépéssel mögötte közlekedjen. Ez a testőr szerint nagy butaság, hiszen, ha valaki megtámadja a sztárt, akkor szinte esélytelen, hogy időben odaérjen, és megakadályozza a bajt.

Elmesélte, hogy pont aznap, mikor elkezdett neki dolgozni, éppen egy liftben voltak, és a legelső kommunikációja az volt a sztárral, mikor Kanye felháborodottan megkérdezte tőle, hogy miért nem nyomja meg a gombot, mire a férfi azt felelte, hogy azért, mert nem tudja, melyikre emeletre szeretne menni. A rapper teljesen kiakadt, elkezdett hisztizni, de a testőr nem hagyta magát, és ezt mondta neki:

„Figyelj tesó, három választásod van:

  • egy, megmondhatod, hogy melyik gombot nyomjam meg, és akkor tudni fogom;
  • kettő, megnyomhatod magadnak is a gombot, és akkor tudni fogom, melyik az;
  • vagy három, itt ücsöröghetsz egész nap, és mesélhetsz arról, hogy neked milyen fontos az időd, miközben nem haladunk sehova.”

Kanye végül az első lehetőséget választotta, de ebből is látszik, hogy milyen ember is ő valójában, hiszen tényleg egy álomvilágban él, aminek ő az uralkodója. Nem csoda, hogy rengetegen nem kedvelik őt, pedig sokak szerint tényleg zseniális a zenéje, és a divathoz, üzlethez is remekül ért, csupán a személyisége árnyékolja be az egészet, de az nagyon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás