Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Köllő Babett félmeztelenül pózol a természet lágy ölén

Köllő Babett félmeztelenül pózol a természet lágy ölén

Színes

Köllő Babett félmeztelenül pózol a természet lágy ölén

Színes

Baranyecz János - 2020.05.14. 18:48

A Feleségek luxuskivitelben sztárja már jó ideje tervezett egy szexi fotózást egy gyönyörű, virágzó mezőn, és a rajongók legnagyobb örömére ez most össze is jött neki.

Az alapból színésznő, illetve táncművész Köllő Babett a Viasat 3 csatornán futó Feleségek luxuskivitelben című műsorral robbant be a hazai köztudatba, ahol jómódú társaival együtt betekintést engedett az életébe, és megismerhettük a kalandos hétköznapjait. A közönség hamar megszerette őt, így rengeteg rajongóra tett szert az utóbbi időben.

Akik követik őt, azok tudják, hogy a sztár nem mondható éppenséggel szégyenlősnek, hiszen nem egyszer fordult már elő, hogy elég pikáns, szexi képeket rakott ki magáról, amik természetesen rendesen megmozgatták az embereket. Most megint egy hasonló dologra szánta el magát, bár itt fontos volt az időzítés, hiszen jó ideje tervezett egy ilyen csábító szösszenetet.

„Már tavaly szerettem volna egy repce mezőn fotózkodni, de mire ráértem volna, addigra levirágzott. Idén is az utolsó pillanatban jött össze! A gondolatom az volt, hogy félmeztelenül sétálgatni egy ilyen helyen a szabadság netovábbja lehet, és hogy ez mennyire romantikus. A fotózás végére kiderült, hogy nem az... és előre szeretnék válaszolni két tutira felmerülő kérdésre: 1, nem készült fotó szemből!!! 2, a barátnőm Szirmai Klári készítette a képet”

– írta Köllő Babett a vadító fotóhoz, amit egyből fel is rakott az instájára, hogy mindenki megcsodálhassa a végeredményt.

A kommentekben felmerült, hogy vajon mit szól ahhoz a férje, hogy ilyen dögös képeket rak ki magáról, mire a reality szereplő elárulta, hogy egyáltalán nem zavarja ez a szerelmét, sőt, még tetszik is neki. Ennek apropóján a híres divattervező, Náray Tamás is megjegyezte, hogy Babett feleség, és nem tulajdon, ezzel pedig le is zárult a dolog.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett figyelemfelkeltő fotóját:

Borítókép: Köllő Babett / via lokal.hu (Cser Dániel)