Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Bieber: A cukor is ludas volt a depresszióm kialakulásában

Justin Bieber: A cukor is ludas volt a depresszióm kialakulásában

Színes

Justin Bieber: A cukor is ludas volt a depresszióm kialakulásában

Színes

BTP 21:01

Justin a feleségével, Hailey Bieberrel beszélgetett erről főzés közben.

Justin Bieber és felesége, közösen töltik a karantént. Akad, amikor különböző kihívásokkal szórakoztatják az Instagramos Hailey Bieber közönségüket, de most egy közös főzőcskézést töltöttek fel a YouTube-ra. Nem fogják kitúrni Gordon Ramsayt a helyéről, de amúgy aranyosak együtt.

Igazából Bieberék úgy beszélgetnek, mintha egy szokványos pár lennének, mert valójában azok is. Szóval nem is igazán a főzés a lényege a videónak, hanem ahogy közben megnyílnak egymásnak.

Az egyik fő téma Justin depressziója volt. Az énekes anno be is vallotta, hogy gyerekkorától a zeneipar diktálja a szabályokat az életében, és ez mély nyomokat hagyott benne. A felnőtté válás is depressziót hozott magával, és elmondása szerint nagyban köszönheti menedzserének, Scooter Braunnak azt, hogy ma már jobban érzi magát.

Hailey arról beszélt, hogy Justin sokat köszönhet a gyógyszereknek, amiket már elhagyhatott, de az is hatással volt rá, hogy változtatott étrendjén. Justin itt hozzátette, hogy teljesen kiiktatta a cukrot az életéből, és azóta sokkal jobb a közérzete. Az énekes úgy gondolja, hogy ha függünk a cukortól, akkor az depresszióssá tehet minket.

„Ha segítséget kérsz, még nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Csupán annyit, hogy egészséges akarsz lenni, törődsz saját magaddal. Sokan depressziósak, és azt hiszik, ez valamiféle gyengeség, pedig nem”

– mesélte főzés közben az énekes.

Hailey kimondta a kemény igazságot is:

ha egy párkapcsolatban valaki depressziós, akkor a másik fél csak támogatást tud neki nyújtani, abból annak kell kilábalnia, aki beleesett.

Borítókép: D Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP