Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült Palvin Barbi szépségének titka

Kiderült Palvin Barbi szépségének titka

Színes

Kiderült Palvin Barbi szépségének titka

Színes

Baranyecz János 07:37

A világhírű magyar modell kirakott pár új képet, és közben elárulta, hogy a természetes kinézetén kívül mitől olyan gyönyörű.

Az ország talán leghíresebb és legnépszerűbb modellje, Palvin Barbara már szinte az egész világot meghódította a szépségével, hiszen a legnagyobb márkák és tervezők dolgoznak vele már évek óta. Mivel igazán profi a szakmájában, így rengetegen kíváncsiak arra, mitől sugárzik annyira Barbi, és most a rajongók legnagyobb örömére megosztott egy-két titkot a kinézetével kapcsolatban.

A karantén alatt kirakott pár képet, amiken az Armani beauty fotózáson látható Matte Nature kinézetet öntötte magára, a végeredmény pedig természetesen tökéletes lett. Ráadásul Barbi nem fogta vissza az információt, és konkrétan leírta, hogy milyen smink termékeket használt ahhoz, hogy elérje ezt a megjelenést:

  • Luminous Silk alapozó
  • Luminous Silk korrektor
  • Lip Maestro #102 rúzs
  • Neo Nude A-Contour #21 kontúr
  • Neo Nude A-Highlight #11 kiemelő
  • Eyes to Kill Classico szempillafesték

Szóval, aki szerette volna tudni, hogy mi Barbi makeupjának és kinézetének a titka, az most egyenesen tőle kapta meg, bár tudjuk, hogy neki smink sem kell ahhoz, hogy meghódítsa a szívünket.

Itt látható a fotósorozat:

Borítókép: Palvin Barbi / youtube.com/THEGG