promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas titkot árult el Ed Sheeran pár kisgyerek miatt
Borítókép:  Ed Sheeran / John MACDOUGALL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár egy egész általános iskolás osztályt meglepett, mikor becsatlakozott az online órájukba, de hamar elkezdték faggatni őt, így kiderült pár privát információ is.

Ed Sheeran számít manapság talán a legmenőbb zenésznek, aki pár év alatt szinte mindenkit meghódított a fülbemászó slágereivel, elég csak a „Shape of You” című dalra gondolnunk. Jelenleg a jól megérdemelt pihenését tölti a családjával, szóval számára nem okozott nagy gondot a koncertezés szempontjából, hogy járvány van, de azért volt ideje arra, hogy feldobja pár gyerek napját.

A DailyStar írja, hogy az egyik barátja egy általános iskolában dolgozik, és behívta egy online órára az énekest, aki nem elég, hogy megtanította egy kicsit gitározni a kölyköket, de még a kérdéseikre is válaszolt, amikből kiderült, hogy elég buta diák volt, de mindig is a zene okozta számára a legnagyobb boldogságot.

Ed Sheeran azt is elárulta, hogy legközelebb csak jövőre hoz nekünk újabb zenéket, szóval idén már ne számítsunk a visszatérésére.

Ez elég szomorú hír a rajongók számára, de a sztár elmondta, hogy most nagy szüksége van erre a kis szünetre, hiszen fel kell töltődnie, szóval türelemmel kell lennünk, mivel az most nem rózsát, hanem vadi új Ed Sheeran nótákat terem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás