Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas titkot árult el Ed Sheeran pár kisgyerek miatt

Hatalmas titkot árult el Ed Sheeran pár kisgyerek miatt

Színes

Hatalmas titkot árult el Ed Sheeran pár kisgyerek miatt

Színes

Baranyecz János 18:48

A világsztár egy egész általános iskolás osztályt meglepett, mikor becsatlakozott az online órájukba, de hamar elkezdték faggatni őt, így kiderült pár privát információ is.

Ed Sheeran számít manapság talán a legmenőbb zenésznek, aki pár év alatt szinte mindenkit meghódított a fülbemászó slágereivel, elég csak a „Shape of You” című dalra gondolnunk. Jelenleg a jól megérdemelt pihenését tölti a családjával, szóval számára nem okozott nagy gondot a koncertezés szempontjából, hogy járvány van, de azért volt ideje arra, hogy feldobja pár gyerek napját.

A DailyStar írja, hogy az egyik barátja egy általános iskolában dolgozik, és behívta egy online órára az énekest, aki nem elég, hogy megtanította egy kicsit gitározni a kölyköket, de még a kérdéseikre is válaszolt, amikből kiderült, hogy elég buta diák volt, de mindig is a zene okozta számára a legnagyobb boldogságot.

Ed Sheeran azt is elárulta, hogy legközelebb csak jövőre hoz nekünk újabb zenéket, szóval idén már ne számítsunk a visszatérésére.

Ez elég szomorú hír a rajongók számára, de a sztár elmondta, hogy most nagy szüksége van erre a kis szünetre, hiszen fel kell töltődnie, szóval türelemmel kell lennünk, mivel az most nem rózsát, hanem vadi új Ed Sheeran nótákat terem.

Borítókép: Ed Sheeran / John MACDOUGALL / AFP