promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját fiától kell félnie Szilágyi István özvegyének?
Borítókép:  nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szilágyi István özvegyének, Jolika néninek egyik szomszédja állítja, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha Sz. Péter sosem jönne vissza a szülei házába, mert édesanyja sem lesz biztonságban.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, saját fia kalapáccsal verte agyon Szilágyi István színészt, akit országban sokan Lópici Gáspárként ismernek. Mint kiderült: Sz. Péter mentális és függőségi problémákkal küzd, és jelenleg is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van, ahol tizennégy napig biztosan el lesz különítve. A Ripost információ szerint a férfit jelenleg mindenkitől elzárva tartják, vizsgálják az elmeállapotát.

Arról azonban már az Indirekt ír, hogy az özvegy, Jolika néni egyik szomszédja szerint, mindenkinek az lenne a legjobb, ha Sz. Péter távol maradna a szülei házától.

„A gond akkor kezdődött, amikor a család ebbe a házba költözött, ahol a gyilkosság történt. A házon húsz millió forint hitel volt, ami Pétert végletekig nyomasztotta. A legerősebb nyugtatókat szedte be, amire ráivott. Legutóbb nem volt se gyógyszer, se pia, ezért szakadt el nála a cérna. Mindenkinek az lenne a legjobb, ha sosem jönne vissza a szülei házába, mert az édesanyja sem lesz tőle biztonságban”

– fogalmazott a portálnak a szomszéd.

Az Indirekt megkérdezte Jolika nénit is, aki a történtek ellenére is megbocsát fiának és hazavárja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás